nedelja, 3. maj 2015

Prva žarovnija ali bolje doma, kot na morju kjer pada dež


Kar nekaj let....pravzaprav zelo dolgo smo bili ob tem času z žarovniško družino že lepo morsko naravnani. Pazili smo, da je bila trta lepo razgorena in da se friška riba ni nepotrebno dolgo zadrževala v njenem dosegu. Letos....hja letos pa se je zgodba zasukala malo drugače in na morje bomo še malo počakali. Dan je bil več kot primeren za tole žarovnijo. Od vse povsod so nam prijatelji sporočali, da jih zaliva dež in res je bilo treba narediti nekaj za dvig morale, saj smo očitno edini ostali na suhem. Pa čeprav doma. Za naše žarovnije je precej pomembno kakšne žverce, razne praške in napoje uporabimo. Od tega je zelo odvisno ali bomo izvedli belo dobro ali bognedaj kako črno zanič žarovnijo. V iskanju pravih sestavin mi je prjatu sensei G. priporočil kmeta z Iga in zmenili smo se za nekaj kosov za pokušino. Že doma smo nekaj malega preizkusili v varnem testnem okolju malega žara na balkonu. Vsem vpletenim se je test zdel več kot uspešen.
Včeraj smo se torej spravili skupaj bratje H. Zelo pomembni členi za popolno izvedbo. V ozadju pa so nas varovale še naše tri...dobre vile.
Zmešali smo kar nekaj skrivnih praškov in uporabili tiste posebne maže, da se žarovnija lahko pravilno začne in konča. Master M. je pred dnevi skuhal še nov napoj, ki je ojačal naše moči. Brez tega ne gre. Pojavil se je skrivnostni moder dim in po čudežu časa smo se utrujeni, a zadovoljni nahranili z našo prvo žarovnijo.



PePe&Fuego












Ni komentarjev:

Objavite komentar