sreda, 27. januar 2016

Žarovnije


Namesto uvoda....spet o hamburgerjih. Danes sva z lepšo in boljšo polovico šla sprobat enega zadnjih novih hamburgerjev v mestu. Niti ne bom pisal kam, ker je dobesedno postalo vseeno. V deželici nam je zopet uspelo. Preprost hamburger je postal šmekerska hipsterska jed, ki pa je po defoltu pri nas ne znajo pripraviti na najobičajnejši način. Ergo....denar, ki bi ga sicer pustili v kakšni od kot po tekočem traku rastočih hamburgerđinic, raje namenite za sestavine za doma narejen burger. Pokličite prijatelje in si naredite nepozaben dan. Preverjeno bolje od sedenja v takšnih in dugačnih placih z burgerji. Razen če ste ali želite postati šmekerski hipster. Potem pa kar.....I rest my case!

Danes je spet eden tistih dni, ko lahko nekaj napišem. Moja vest in jaz sicer oba točno veva, da bi bilo bolje pisati nekaj drugega od tegale bloga, ampak tudi blog je dober za ogrevanje. Pred koncem leta so Žarovnije  dobile svojo novo podobo. Ne....ne bomo postali restavracija ali kaj podobnega. Tega je kot rečeno že preveč. Bomo pa naredili malo več zato, da se bo večkrat izvajalo blagodejno terapijo za dušo, želodec, brbončice in medsebojne odnose, ki ji na kratko pravimo BBQ.

"A veš tisto, ko vidiš svojo malo nečakinjo, kako je do ušes namazana z BBQ omakco in se smeje in maha, da bo še eno rebrco? Ali pa sodelavce in šefe na novoletni večerji v firmi, ki so full veseli, da nismo šli v restavracijo, ampak da zunaj pred firmo greje roštilj..."  No to.

Žarovnije so nekaj, kar se je počasi izrisovalo zadnjih nekaj let. Slika še zdaleč ni končana. Je šele osnutek v "oglju na platnu", če me razumete. Ne bom vsega izdal, ker seveda spet zamujam pri nekaterih zadevah, ki so v glavi čisto jasne samo še naredit jih je treba. Naj bo še nekaj časa mir. Potem bo tako ali tako spet vse obrnjeno na glavo, jaz pa moram zdajle nujno dokončat še eno zadevo, da me ne bo vest preganjala do konca življenja. Vsem, zaradi katerih pa se tole resnično dogaja, pa hvala za nazaj in povabilo za naprej.....čas je za Žarovnije.


KEEP CALM & MAKE A BURGER


PePe

Ni komentarjev:

Objavite komentar