sobota, 28. december 2013

Roadhouse grill Ikea Villese.....

Danes sva šla po par kosov premičnin za v nepremičnino. Ker greva po nakupih vedno jest pizze in hot dog plus refill tekočino, sva si glede na opravljeno delo zaželela drugačne hrane.
Prva postaja je bil švedski self service.....njah. Mal smrdi. Jebi ga. Ne da smo razvajeni, ampak hot dog pizza šalter full lepše diši.
Ker so od zadnjega obiska zraven original destinacije priklopili še ogromen nakupovalni čebelnjak, sva se raje odpravila na en krog. Lepo moderen in podoben kot Square One v Torontu, ji je bil takoj všeč. Logično da mora bit nekje tudi "kulinarično središče" za vse lačne in izlačnjene potrošnike in sprehajalce. In res.....food port.
Ni kaj.....running sushi, italiana, Wiener place, slatkišarnice, not just kebab place, roadhouse grill in ...... zaprt McD.
Plac je še kar frišen in nekaj zadev pač ni odprtih. Ok. Bomo že.
Oko se zatakne na Roadhouse grill. Sumljiva vrsta in polna zasedenost naju pritegne. Pristopiva k tabli PLEASE WAIT TO BE SEATED.....mmmm fancy;)
V manj kot 3 minutah že sediva. Plac je hud. Zadeve, kot so ALL YOU CAN EAT RIBS so nevarne...marsikdo lahko potrdi ;)
Odločiva se vsak za svoj hamburger, ki ponavadi razodene kvaliteto bajte. Recepte bom prihranil za drugič. Ocena 10+. Na žalost sem se zrajtal pofotkat, ko so prazne krožnike že odnesli. Dodal pa sem še pogled na zaprt McD.

Zaradi mene tudi če ostane zaprt.

PePe